Solarni tuš

Art.br. 70.20 Solarni tuš


Materijal izrade: nehrđajuči čelik AISI 316 polirani. Tijelo tuša je spremnik Ø114.3x2000 mm kapaciteta 20 lit.
Visina do ružice iznosi 215 cm.
Tuš je opremljen za montažu sa:
- zglobnom ružicom „Remer“
- spojnicom za vrtno crijevo ½“ (mogučnost boćnog i donjeg prikljućka-po izboru kupca)
- osiguranim priključkom za perač nogu ili dodatnu slavinu ½“
-vijci i tipli za montažu

Slavina je po izboru kupca, preporučujemo jednoručnu mješalicu za tuš „EPRA-TITANIC“ sa ručicom mješalice prema dole (manje je opasno kod djece), i izlazom vode prema gore, po cijeni od 300,00 + PDV.
Za ugrađene slavine i ružice ne odgovara Leo-inox već vrijedi jamstvo proizvođača istih.

Napomena za montažu:
Priloženim vijcima tuš pričvrstiti za podlogu. Spojiti tuš na dovod vode, otvoriti dovod vode, ručicu slavine okrenuti na toplu vodu, odviti 2-3 navoja na odušniku, te kad voda poteče na ružici i odušniku zaviti vijak odušnika i tuš je spreman za korištenje.

Preporuka za održavanje i korištenje tuša:
Voda iz tuša nije za piće. Ako se tuš ne koristi cca 7 dana poželjno je ispustiti ustajalu vodu cca 25 litara i tek onda koristiti tuš. Po završetku sezone ne ostavljati tuš pod tlakom radi opasnosti od zamrzavanja i pucanja tuša ili slavine što bi pništilo jamstvo tuša ili slavine.

Preporuka:
po završetku sezone tuš teba raspremiti i uskladištiti na sljedeći način - odviti dotok vode u tuš, otvoriti slavinu, odviti vijak odušnika na vrhu tuša, sačekati da voda iscuri, tuš odviti od podloge te okrenuti da na odušniku iscuri ostatak vode i spremiti ga do iduće sezone. U tiple podloge zaviti priložene vijke Ø6 da se nebi napunili nećistoćom.